Taşeron işçilerle özel güvenlikciler arasında arbede

Sevgili özel güvenlik görevlileri unutmayın sizlerde taşeron işçisiniz cadır kurmak her işçinin hakkıdır lütfen biraz daha duyarlı olun sizlere verilen her talimat yasaya uygun olmaya bilir eylem yapan işçilere lütfen müdahale etmeyin sizde taşeron işçisiniz emekçisiniz ve taşeron köleliğin kurbanı olmuşsunuz

Taşeron işçilerle özel güvenlikciler arasında arbede
  • 22 Mayıs 2014, Perşembe 20:45

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde eylem yapan grubun çadır kurmasına izin verilmeyince arbede çıktı

BURSA (AA) - Bursa'da, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde, sendikalı olduğu için bazı çalışanların işten çıkarıldığı iddiasıyla çadır kurmak isteyen grup ile özel güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.

Hastanede, bir taşeron firmaya bağlı çalışan Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası üyeleri, bahçede toplandı. Bu kişiler, bazı arkadaşlarının sendikalı olduğu için işten çıkarıldığını ileri sürerek basın açıklaması yaptı.

Daha sonra çadır kurarak eylemlerine devam etmek isteyen grupla hastanenin özel güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı.

Olay sırasında fenalaşan gruptan bazı kişiler, aynı hastanede tedavi altına alındı.

Çadır kurmalarına izin verilmeyen grup, bir süre oturma eylemi gerçekleştirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık