Tarafından Protesto Edildi. Özel Güvenlik Görevlileri Gruba

Tarafından Protesto Edildi. Özel Güvenlik Görevlileri Gruba
  • 03 Ekim 2014, Cuma 19:24


Milli Eğitim Bakanlığı’nda türban düzenlemesi protestosu

Ortaöğretimdeki başörtüsü düzenlemesi, Milli Eğitim Bakanlığı’na gelen bir grup Halkevleri üyesi tarafından protesto edildi.

Ellerinde dilekçelerle MEB içerisine giren grup ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Eylemciler, güvenlik görevlileri tarafından şiddete maruz kaldıklarını ve saçlarının yolunduğunu iddia ederek bir tutam saçı basın mensuplarına göstererek duruma tepki gösterdi.

Ortaöğretimde başörtüsünün serbest bırakılmasını protesto etmek isteyen Halkevleri üyesi bir grup kadın, öğle saatlerinde Milli Eğitim Bakanlığına geldi. Ellerinde bulunan dilekçelerle bina içerisine giren grup üyeleri ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Güvenlik görevlileri bu sırada basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Basın mensupları ile görevliler arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Halkevleri üyeleri daha sonra bina içerisinden çıkarıldılar. Eylemciler güvenlik görevlilerinin kendilerini dövdüklerini öne sürerek, türban serbestisine karşı olduklarını ve bunu protesto etmek için geldiklerini söylediler. Grup daha sonra çevik kuvvet ekipleri eşliğinde MEB yerleşkesinden dışarı çıkarıldı. Güvenlik görevlileri yine basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. (DHA)

Ortaöğretimdeki türban düzenlemesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na gelen bir grup Halkevi üyesi tarafından protesto edildi. Özel Güvenlik Görevlileri gruba sert davrandı

Ortaöğretimde türbanın serbest bırakılmasını protesto etmek isteyen Halkevleri üyesi bir grup kadın, öğle saatlerinde Milli Eğitim Bakanlığına geldi. Ellerinde bulunan dilekçelerle bina içerisine giren grup üyelerine güvenlik görevlileri saldırdı. Güvenlik görevlileri bu sırada basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Basın mensupları ile görevliler arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Halkevleri üyeleri daha sonra bina içerisinden çıkarıldılar. Eylemciler güvenlik görevlilerinin kendilerini dövdüklerini belirterek, türban serbestisine karşı olduklarını ve bunu protesto etmek için geldiklerini söylediler. Grup daha sonra çevik kuvvet ekipleri eşliğinde MEB yerleşkesinden dışarı çıkarıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık