Taksi şoförü ile güvenlik görevlisi arasında ters yön kavgası kamerada

İstanbul Beşiktaş'ta bir AVM'nin önünde çalışan güvenlik görevlisi ile taksi şoförü arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Taksi şoförü ile güvenlik görevlisi arasında ters yön kavgası kamerada
  • 27 Nisan 2023, Perşembe 17:51

Tartışma dün öğle saatlerinde Beşiktaş'ta bulunan bir AVM'nin önünde meydana geldi. İddiaya göre, AVM önünde bulunan bir güvenlik görevlisi ile taksi şoförü arasında taksi sürücüsünün ters yönden gelerek, yolcu almaya çalışması nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Vatandaşlar ile AVM'nin diğer güvenlik görevlileri, kavga eden tarafları ayırmak için uzun süre uğraştı. Kavga sırasında AVM'nin güvenlik görevlileri ile vatandaşlar bağıran taksi sürücüsünü sakinleştirmeye çalıştı. Çıkan kavga cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık