Tabura saldırı Şehit ve yaralılar var

Şemdinli ilçesinde Tekeli Taburu'na bağlı üst bölgeye PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı

Tabura saldırı  Şehit ve yaralılar var
  • 11 Haziran 2016, Cumartesi 3:25

Edinilen bilgiye göre, Tekeli Taburuna bağlı üst bölgesine PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Askerin saldırıya silahla karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Tekeli Askeri Üs Bölgesine terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın (25) Bitlis'in Ahlat ilçesindeki ailesine şehadet haberi iletildi.

Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ile öteki ilgililer Ardıç'ın Kırklar Mahallesindeki evine giderek annesi Sevim Ardıç, eşi Ayşe Ardıç ve kardeşlerine acı haberi verdi. Bu sırada ambulans ve sağlık ekipleri, şehit yakınları için evin önünde bekletildi.

Geçici görevle Bolu'dan Şemdinli ilçesine giden Mesut Ardıç'ın henüz bir aylık evli olduğu öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık