Sosyal medyada Leicester City çılgınlığı

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Leicester City'nin, bu olağanüstü başarısı futbol dünyasında her yerde manşet haber olurken sosyal medyada da Leicester City çılgınlığı yaşanıyor.

Sosyal medyada Leicester City çılgınlığı
  • 03 Mayıs 2016, Salı 14:08

RANIERİ GURUR KAYNAĞI OLDU
Bir çok tanınmış ismin Leicester City hakkında sosyal medya üzerinden tebrik mesajları atarken teknik direktör Claudio Ranieri de ülkesi İtalya'da gurur vesilesi oldu.
Kulübün sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki resmi hesabı, geçen sezondan bu yana %540 artışla 4 milyon 200 bin kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Bu durum, spor kulüpleri arasında sosyal medya tarihindeki en hızlı yükselişler arasına şimdiden girdi.
VAN PERSIE'DEN KUTLAMA MESAJI
Takımın Türk asıllı oyuncusu Gökhan İnler, Fenerbahçeli Van Persie, Avrupa'nın en önemli futbol kulüplerinden de tebrikler yağdı. İngiliz The Guardian ise Leicester City'i "Leicester City İngiltere'nin kralı" başlığıyla ve Kral 3. Richard görseliyle manşet yaparken Snooker Dünya Şampiyonu olan Mark Selby, zaferini memleketinin takımı Leicester City bayrağıyla kutladı.
Leicester City'nin şampiyonluğu ile ilgili atılan tweetler ve manşetler şu şekilde:
TRABZONSPOR'DA KUTLADI
The Sun "Maviler Başardı"
Daily Mirror "Tarih yazıldı"
The Daily Telegraph "Leicester City mucizesi gerçekleşti.Şampiyonlar" İspanyol Valencia takımı Leicester City takımı teknik direktörü İtalyan Cladio Raineri'yi "Tebrikler Claudio" tweetiyle kutladı. İtalyan Corriere dello Sport, "Ranieri tarihe geçti. Chelsea sayesinde Leicester, İngiltere Şampiyonu" La Gazzetta dello Sport da internet sitesinden, "Evet Ranieri, Premier Lig senin" başlığıyla büyük başarıyı okuyucularına duyurdu. Trabzonspor "Oyun, adil oynandığında çok daha güzel. Tebrikler Leicester City." Fenerbahçeli yıldız oyuncu Van Persie de "Premier Lig'i kazanan Leicester City'e tebrikler. Ne inanılmaz bir başarı" sözleriyle takımı Twitter hesabından kutladı.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık