Son dakika! İYİ Parti Lideri Akşener konuşuyor

Son dakika haberi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında konuşuyor.

Son dakika! İYİ Parti Lideri Akşener konuşuyor
  • 21 Nisan 2021, Çarşamba 10:48

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında konuşuyor.

Akşener'in konuşmasında satır başları şöyle:

"Sayın Erdoğan ve ekibinin millet menfaatine söylenmiş hiçbir sese kulak asmamak gibi bir huyu var. Salgın konusunda da ilk günden beri tüm uyarılarımızı yaptık. Doktor milletvekili arkadaşlarımız arı gibi çalıştılar ve biz bu önerileri iktidara ilettik. İstedik ki milletimiz iktidarın beceriksiz ellerinde kalmasın. Sayın Erdoğan meşhur inadıyla bildiğini okumaya devam etti. Maske dedi mesafe dedi kendi lebaleb kongreler düzenleyip Kovid elçiliğine soyundu. Salgın yavaşlamadı tam gaz devam ediyor. Sayın Erdoğan'ın becerikli ellerinde ülke bir kayıplar ülkesi oldu. Aşılar kayıp, gri pasaportla yurt dışına gönderilenler kayıp. Ege'de adalar, Mısır'da Rabia kayıp. Uçan ekonomi masalları anlatılırken 128 milyar dolarlık rezerv kayıp. Kayıpların peşine derdine düşenler için adalet kayıp. milletin derdine düşenler için demokrasi kayıp. Milletimiz için hak kayıp, hukuk kayıp, huzur kayıp. 

Neden sattınız, ne kadara sattınız diyoruz. Bu defa cevap geldi. 'Öyle bir para hiç olmadı arkadaşlar' diyor. Biri çıkıyor 'dağıttık' diyor. Bir başkası çıkıyor 'milletin cebinde' diyor. MB Başkanı çıkıyor 'bozdurulduğunu' söylüyor. Sonra bakan çıkıyor 'MB milleti bilgilendirilmeli' diyor. 128 milyar doları açıklayacaklar diye 128 ayrı masal anlatıyorlar.

Ekonominin İnek Şabanı ile Badi Ekremi el ele verip döviz kurunu baskılamak için Hazine'deki dövizi sattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık