Şırnak'tan acı haber geldi

GATA'da tedavi gören iki asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şırnak'tan acı haber geldi
  • 29 Nisan 2016, Cuma 11:13

Genelkurmay Başkanlığı, 26 Nisan 2016 tarihinde Şırnak'taki operasyonlar esnasında ağır yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen bir askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 29 Nisan 2016 Cuma günü saat 00.35'de şehit olduğunu açıkladı.

 

NUSAYBİN'DEN DE ACI HABER

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde teröristlerin açtığı ateşle başından yaralanan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Turan Çelik, tedaviye alındığı GATA'da şehit oldu.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle geçen Salı günü başından yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Turan Çelik, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedaviye alındı. Jandarma Uzman Çavuş Çelik, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybedip sabah saatlerinde şehit oldu.

Evli ve 1 yaşında oğlu olduğu öğrenilen Jandarma Uzman Çavuş Çelik'in cenazesi, ikindi vakti memleketi Adıyaman'da düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMALAR

Genelkurmay Başkanlığı'ndan bu sabah saat 09:50'de yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

26 Nisan 2016 tarihinde Şırnak’ta icra edilen operasyonlar esnasında ağır yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen bir kahraman silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 29 Nisan 2016 Cuma günü saat 00.35’de şehit olmuştur.

Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan bu sabah 08:00'de yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

28 Nisan 2016 Perşembe günü Şırnak il merkezinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 19.25’te şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık