Sincan Cezaevindeki 70 yaşındaki bir mahpusun koronavirüs testinin pozitif çıktı

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Sincan Cezaevindeki 70 yaşındaki bir mahpusun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Sincan Cezaevindeki 70 yaşındaki bir mahpusun koronavirüs testinin pozitif çıktı
  • 25 Mart 2020, Çarşamba 16:01

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Sincan Cezaevinde bulunan 70 yaşındaki bir mahpusun koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını yazdı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bilgi veren Gergerlioğlu, “Sincan cezaevinde, maalesef... 70 yaşında bir vatandaş Corona +. L 2 C9 koğuşunda. Müdür bakanlığa bildirmiş” diye belirtti.

Paylaşımında Adalet Bakanlığı’nı etiketleyen Gergerlioğlu, “2 haftadır konunun aciliyeti için çırpınıyoruz, geçiştiren açıklamalar duyuyoruz. @adalet_bakanlik nereye kadar? Adil, eşit infaz ve yargı paketi derhal çıkmalı..!” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık