Sendika Yöneticisi Müdür Olamaz bugün yapılan ve birçok ilin genel sekreterininde katıldığı

 Sendika Yöneticisi Müdür Olamaz   bugün yapılan ve birçok ilin genel sekreterininde katıldığı
  • 18 Aralık 2014, Perşembe 10:48

İllerde gelen şikayetlerde sendika yöneticilerinin bu görevi yaparken tarafsız olmadıkları yönünde geri dönüşler alınmaktaydı.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumdan bugün yapılan ve birçok ilin genel sekreterininde katıldığı toplantıda herhangibir sendikanın yönetiminde görev alan bir kişinin kamu hastanelerinde genel sekreter, hizmet başkanı, müdür, müdür yardımcısı ve uzman olarak atanmasına izin verilmeyecek. Bu görevlere gelecek sendika yöneticilerinin ya sendika yönetimden istifa etmesi yada bu görevlere gelmemesi konusunda ortak karar alındı.

İllerde gelen şikayetlerde sendika yöneticilerinin bu görevi yaparken tarafsız olmadıkları yönünde geri dönüşler alınmaktaydı. Özel Haber

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık