Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alacak

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alacak Sağlık Bakanlığından alınan bilgilere göre kadrolu alımlardan önce yapılması planlanan personel alımı için ÖSYM tercihe çıkarılma tarihini 2-7 Haziran olarak belirledi.

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alacak
  • 24 Mayıs 2014, Cumartesi 19:24

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alacak

Sağlık Bakanlığından alınan bilgilere göre kadrolu alımlardan önce yapılması planlanan personel alımı için ÖSYM tercihe çıkarılma tarihini 2-7 Haziran olarak belirledi.

Sağlık Bakan yardımcısı Agah Kafkas sağlık alanında dünya çapında başarılar imza attıklarını belirterek “Türkiye, enkaz altında tıbbi müdahale yapabilecek dünyanın en büyük ekibine sahip” dedi.

Geçmişte acil müdahaleler için ambulans ihtiyacını karşılanamadığını, ambulansların yetersiz olduğu belirten Sağlık Bakan yardımcısı Agah Kafkas “Türkiye şimdilerde acil müdahalelerde dünya standartlarını yakalamıştır” dedi.

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alacak

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alacak

Agah Kafkas röportajında kara ambulanslarının dışında hava ve deniz ambulansları konusunda da ilerleme kaydedildiğini, helikopter, uçak ve deniz botlarının da hizmete sunulduğunu belirtti.

Sağlık konusunda her türlü teknolojiye sahip olduklarını vurgulayan Kafkas şöyle konuştu:

“Türkiye’de uçak lazımsa hemen uçağımız hazır. Hem yurt içine hemde dışına hizmet sunabiliyor. Helikopter lazım, helikopterimiz hazır. Yetmedi, kar paletli ambulans lazımsa, kar paletli ambulans var. Kar kürüyerek gidecek ambulans lazımsa, kar kürüyerek gidecek ambulansımız var. Yetmedi, trafik sıkıştı, motosikletler var. Artık acil hizmetlerinde inanılmaz başarı öyküsü oluşturduk. Temenni ediyorum ki milletimizin acile ihtiyacı olmasın, olursa hiçbir problem yok artık.”

“Bu sene 10 binin üzerinde insan alacağız”

Bakanlığın acilen doktora ihtiyacı bulunduğunu dile getiren Kafkas, “Bu sene 10 binin üzerinde insan alacağız. Acil doktor bekliyoruz. Keşke doktorlar mezun olsa da her gün doktor alsak. Yurt dışından gelenlerin işini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Ben umuyorum ki 2014 yılı sağlık çalışanlarının özlük haklarını daha da iyileştireceğimiz. Özellikle hizmet alımı yöntemiyle çalışan arkadaşlarımızın ve diğer arkadaşlarımızın yaşam kalitesini daha çok arttıracağımız bir yıl olacak” şeklinde konuştu.memuruz.net

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık