Plakadan HGS geçiş ihlali sorgulamanızı nereden nasıl yapacaksınız?

HGS geçiş ihlali sorgulamanızı online birkaç farklı şekilde yapabiliyorsunuz. En çok kullanılanı plakadan HGS geçiş ihlali sorgulama işlemidir. Bu haberimizde HGS geçiş ihlali sorgulama işlemini ve detaylarını görebilirsiniz.

Plakadan HGS geçiş ihlali sorgulamanızı nereden nasıl yapacaksınız?
  • 08 Haziran 2016, Çarşamba 10:04

Türkiye’de teknolojinin popülerleşmesiyle birlikte araç kullanımında önemli oranlarda artışlar yaşanıyor ki bu durumda karayolları üzerindeki trafiğin fazlasıyla sıkışık bir noktaya ulaşmasına yol açıyor. Türkiye’de bu trafik sorununa yönelik olarak teknolojiden yararlanarak gerçekleştirilen uygulamalar arasında ise Hızlı Geçiş Sistemi yer alıyor. Bu kapsamda internette sunulan HGS geçiş ihlali sorgulama hizmeti ile birlikte Türkiye’de karayolları üzerinde bulunan köprü ve otoyol ücretli geçiş gişelerinde çok daha modern ve yenilikçi bir sistem kullanılabiliyor. Özellikle de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın önderliğinde Karayolları Genel Müdürlüğü ve PTT Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak çalışma sonucunda geliştirilerek, tüm Türkiye’deki karayolları üzerinde yer alan köprü ve otoyol ücretli geçiş gişelerinde daha çağdaş ve daha modern bir sistem kullanılmaya başlanıyor.

 


·         HGS BAKİYE SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ! 
·         HGS GEÇİŞ İHLALİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ! 
 

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.
 
Modern çağın yeni nesil mobil teknolojilerinin en etkin şekilde kullanılmaya başlandığı bir ücretli geçiş sistemi olan Hızlı Geçiş Sistemi kapsamında vatandaşa önemli çözüm hizmetleri sunuluyor. Özelikle de Türkiye’de internet kullanımının yaygınlaşması ve buna ek olarak internete erişiminin daha kolay ve daha pratik bir hale gelmesi ile birlikte PTT HGS Müşteri Hizmetleri tarafından dijital ortamda online HGS bakiye sorgulama gibi özel hizmetler uygulanmaya başlandı. Türkiye’de HGS kart kullanıcıları son derece pratik bir şekilde HGS kartlarının bakiye yönetimini gerçekleştirebiliyor ve diğer konular hakkında bilgiler alabiliyor. Sadece birkaç dakika süren online HGS bakiye sorgulama işlemleri ile birlikte Türkiye’de HGS kart kullanıcılarının en güncel kart bakiye durumu hakkında bilgi alabilmesi ve böylelikle de her zaman HGS kart bakiyesi durumu hakkında bilgi sahip olabilmesi sağlanıyor.
 
İnternette PTT HGS Müşteri Hizmetleri tarafından sunulan online HGS bakiye sorgulama hizmeti ile birlikte HGS kart kullanıcıları HGS kartlarında bakiye yetersizliği gibi durumlarla karşı karşıya kalmaktan kurtulabiliyor. Ancak çeşitli durumlar dolayısı ile HGS kartında bakiye bulunmamasından kaynaklı veya diğer pek çok sebepten dolayı HGS geçiş noktasından yasadışı geçiş gerçekleştirmek durumunda kalan vatandaşlar içinde online PTT HGS Müşteri Hizmetleri tarafından online HGS geçiş ihlali sorgulama hizmeti sunuluyor. Vatandaşlar internete erişim sağlayabildiği her yerden son derece pratik bir şekilde PTT HGS Müşteri Hizmetleri’nin dijital HGS geçiş ihlali sorgulama hizmetini kullanarak herhangi bir HGS geçiş ihlali cezasının bulunup, bulunmadığını dakikalar içerisinde öğrenebiliyor. Üstelik HGS geçiş ihlali sorgulama işlemleri için vatandaşların üye olmaya da ihtiyacı bulunmuyor ve sadece araç plaka bilgisi ile işlemi gerçekleştirebiliyor.
 
Ancak vatandaşların HGS bakiye sorgulama işlemleri içini öncelikli olarak PTT HGS Müşteri Hizmetleri online sistemine üye olmaları gerekiyor. Üyelik işlemlerini T.C. kimlik numarası ve e-posta bilgisiyle birlikte kolaylıkla tamamlayan vatandaşlar online HGS bakiye sorgulama işlemleri ile güncel HGS kart bakiyesini öğrenebiliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık