Özel Güvenlikler Güvenlik İş Sendikasını Sakarya’da

Özel Güvenlikler Güvenlik İş Sendikasını  Sakarya’da
  • 14 Nisan 2014, Pazartesi 19:29

Özel Güvenlikler Güvenlik İş Sendikasını

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı, Sakarya’da görev yapan özel güvenliklerle bir araya gelerek, örgütlenme konusunda istişare toplantısı düzenledi.

Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı,Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çağırıcı,Sakarya İl Temsilcisi Barış Çetin,Türk İş Sakarya İl Başkanı Cemal Yaman ve Türk İş Konfederasyonuna bağlı Sakarya Şube başkanları Sakarya'da görev yapan özel güvenlik görevlileri ile buluştu.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı, Sakarya'da görev yapan özel güvenliklerle bir araya gelerek, örgütlenme konusunda istişare toplantısı düzenledi.

Demir-Yol İş Sendikası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güvenlik- İş Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı, sendikalarının 81 ilde örgütlenmek için çalışmalara başladığını söyledi. Ankaralı, "Güvenlik-İş Sendikası olarak Türkiye'nin 81 ilinde örgütlenme çalışması yapıyoruz. İl temsilcileri ile şubeleri oluşturmaya başladık. Sakarya bizim çok önem verdiğimiz bir şehir. Özellikle Sakarya ve civarında birçok iş yerinde örgütlenme çalışmalarımız devam ediyor. Örgütlendiğimiz yerlerde arkadaşlarımızın sorunlarını değerlendirmek, çalışmalarımız hakkında bilgi vermek için bir toplantı organize ettik.

Türkiye'nin neresinde özel güvenlik varsa onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Nerede güvenlik görevlisi varsa onların sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Temel hedefimiz, kimsenin arka bahçesi olmadan, tamamen etik kurallar içerisinde hareket ederek, güvenlik görevlilerinin sorunlarını çözebilmek. Güvenlik-İş Sendikası, 28 Ocak'ta açıklanan istatistiklere göre, güvenlik sektöründe en büyük üyeye sahip sendika oldu. Biz bu noktada hem yetki aldık, hem toplu sözleşme konularına başladık. Yapılamaz denilenleri yapmaya başladık. Türkiye'de inşallah ilk toplu sözleşmeyi de güvenlikçiler adına imzalayıp, noktayı koyacağımıza inanıyorum" dedi.

Sakarya'daki örgütlenme hakkında da kısaca bilgi veren Güvenlik- İş Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı, "Sakarya bizim için önemli bir şehir. Buradaki örgütlenmemiz Üniversite, Tüvasaş, Kredi ve Yurtlar Kurumu , DSİ, TEİAŞ ve Hastanelerde oldu. Sakarya'da en güçlü sendikayız. Bizim duruşumuz belli, Kimseden icazet almayız" diye konuştu.

Güvenlik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çağırıcı ise yaptığı açıklamada Sakarya'da amacımız özel güvenlik görevlilerinin birlikteliğini sağlamak,Tüm Özel Güvenlik Görevlilerini Türk İş Konfederasyonu üyesi olan Güvenlik İş Sendikamızda bir bütün halinde görmektir,Özel Güvenlik sektöründe yaptıklarımız ortadadır,sizlere tüm gerçekleri belgeleri ile ortaya koyduk,aldığımız yetki belgelerini gördünüz,Toplu sözleşme taslaklarımız hazırlandı,inceleyin bakın,bizleri Sakarya'da ikileştirmeye çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz,Malum Sendika var biliyorsunuz, bu zamana kadar neredeydiler ne yaptılar,hangi yüzle Sakarya'da çalışma yapıyorlar anlamak mümkün değil,kendilerini herkes tanıyor ve biliyor gerekli tüm cevabı ise sizler zaten veriyorsunuz dedi.

Sakarya Türk İş İl Başkanı Cemal Yaman ise sizleri ağırlamaktan oldukça mutluyuz,Güvenlik İş Sendikası Türk İş Konfederasyonumuza bağlı ve oldukça hızla örgütlenen ve sayı itibariyle Özel Güvenlik sektöründe en büyük sendikadır,Sakarya'da tüm Özel Güvenlik Görevlilerini Genel Başkanımız Ergün Atalay'ın olduğu Türk İş Konfederasyonunda görmek bizleri oldukça mutlu etti,

Ankaralı, açıklamalarının ardından, sendikalarına üye güvenlik görevlileri ile toplantı gerçekleştirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık