Özel Güvenlikçilerin En Önemli Görevi, Müzik Yapan Gençleri Engellemek Olacak

İstanbul'da vapurlara özel güvenlik geldi Vapurlarda görev alacak Özel Güvenlikçilerin En Önemli Görevi, Müzik Yapan Gençleri Engellemek Olacak

Özel Güvenlikçilerin En Önemli Görevi, Müzik Yapan Gençleri Engellemek Olacak
  • 19 Ocak 2015, Pazartesi 21:42

İstanbul'da vapurlara özel güvenlik geldi

Vapurlarda görev alacak Özel Güvenlikçilerin En Önemli Görevi, Müzik Yapan Gençleri Engellemek Olacak

İstanbul'da şehir içi sefer yapan vapurlarda özel güvenlik şirketi görev alacak. Kameradan sigara içenleri tespit eden özel güvenlik birimleri, vapurlarda müzik yapan gençleri ise engelleyerek, vapurun gideceği iskelede zabıtaya teslim edecek.

ilerihaber.org'un haberine göre, yeni göreve başlayan özel güvenlikler ise vapurda müzik yapan gençleri engelleyecek ve vapurun yanaştığı iskelede zabıtalara teslim edecek.

Daha önce vapurda müzik yapan gençlerin engellenmesi hem yolcuların hem de sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine neden olmuştu.

Özel güvenlik şirketinin ortaklarından biri AKP'li

Vapurlardaki özel güvenlikler 'Vira Koruma ve Özel Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketine' bağlı çalışıyorlar. Sicil kayıtlarına göre şirket Abdulkadir Turan ve M. Yıldırım Turan isimli iki şahsın ortaklığına ait.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık