ÖZEL GÜVENLİK SKANDALI YAKIŞMADI BU BİZE İŞÇİMİ KORUMA ADAM DÖVMEK DEĞİL

BU OLAYA KABUL EDİLECEK BİR OLAY DEĞİL HER GÜN BİR SIKANDA OLAYA ÇIKIYOR BAZILARIN YÜZÜNDE 1000 CE İNSAN KÖTÜLENİYOR ŞİDDETE GÖSTEREN HER OLAYIN KINIYORUZ.

 ÖZEL GÜVENLİK SKANDALI  YAKIŞMADI BU BİZE İŞÇİMİ KORUMA ADAM DÖVMEK DEĞİL
  • 28 Haziran 2014, Cumartesi 23:46
Çukurova Üniversitesi'ne giden ambulans şoförünün, özel güvenlik görevlileri tarafından darp edildiği iddia edildi.
Adana’da ihbar üzerine Çukurova Üniversitesi'ne giden ambulans şoförünün, özel güvenlik görevlileri tarafından darp edildiği iddia edildi.


Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Servis’e Çukurova Üniversitesi kampusu içerisinde yaralı bir şahıs ihbarı geldi. Bunun üzerine Akıncılar bölgesinde görevli ambulans ekibi, Çukurova Üniversitesi’ne geldi.

Girişte bulunan özel güvenlik görevlileri ambulansı içeri almayarak araçta arama yapmak istedi. Sağlık ekibinin bunu yetkisi olmadığını söylemesi üzerine kısa süreli bir tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın ardından içeri giren ambulans, ihbar edilen yerde herhangi bir vakaya rastlamadı. Bunun üzerine tekrar çıkış yapan ambulansın önü güvenlik görevlileri tarafından kesildi.

Güvenlik görevlileri, şoför Hakan Yaman’ı ambulanstan indirerek tekme tokat dövdü. Ambulansta bulunan kadın görevliler kavgayı ayırmaya çalıştı ama başaramadı. Yere düşen ambulans şoförü Yaman’ı tekmeleyen özel güvenlik görevlilerini yoldan geçen vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik görevlilerini ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Yaralanan ambulans şoförü Yaman ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

“YERDEYKEN TEKMELEDİLER”
Burada yaşananları anlatan Hasan Yaman, “Vaka almaya gittik. Güvenlikçiler ambulansı durdurdu. ‘Durdurma yetkiniz yok. Biz vakaya gidiyoruz’ dedim. Güvenliklerden birisi ‘Ambulansı arayacağım’ dedi. ‘Tamam ararsınız ama biz görevli personeliz’ dedim. Daha sonra içeri girdik. Vaka olumsuz çıktı. Dönüşte tekrar önümüze çıktılar. Bizi tekrar durdurdular. Hakaret vari bir şekilde ‘dur diyorsam duracaksın lan’ dedi. Daha sonra kapıyı açıp beni aşağı indirdi 3-4 tane güvenlik. ‘Ne yapıyorsunuz’ diye tepki gösterdim. Yanımdaki bayan arkadaşlar da konuşmaya çalıştı, başarılı olamadık. Darba uğradık. Yumruk attılar. Yerdeyken tekmelediler. Bizim arkadaşlar müdahale etmek istedi ama başarılı olamadılar. Vatandaşlar geldi ayırdı” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık