Özel Güvenlik İçin Ters Düştüler Özel güvenlik kaldırılmalı, tarih olmalı”dedi

Özel güvenlik için ters düştüler Partisinin seçim bildirgesinde Davutoğlu'nun "özel güvenliği geliştirme" sözü dikkat çekti. Veli TOPRAK/ ANKARA Özel güvenlik konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu ters düştü. Erdoğan’ın ”Özel güvenlik kaldırılmalı, tarih olmalı” açıklamasından sonra Davutoğlu AKP’nin seçim bildirgesinde özel güvenliği geliştirme sözü verdi.

Özel Güvenlik İçin Ters Düştüler Özel güvenlik kaldırılmalı, tarih olmalı”dedi
  • 17 Nisan 2015, Cuma 11:14

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Çağlayan adliyesinde şehit edilmesinden sonra Erdoğan hedefine özel güvenliği aldı ve ”Özel güvenliğin tamamen kaldırılmasını arkadaşlarıma teklif edeceğim. Özel güvenlik kaldırılmalı, tarih olmalı”dedi.

GELİŞTİRECEĞİZ”

Ancak AKP’nin seçim beyannamesini açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel güvenlik konusunda Erdoğan’dan farklı düşünüyor. AKP’nin seçim beyannamesinde özel güvenliğin kaldırılması konusuna değinilmedi aksine ”Özel güvenlik personelinin eğitimini geliştirerek niteliğini yükseltecek, görev ve yetkilerini gözden geçirecek ve denetimine daha da ağırlık vereceğiz.” denildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre 1 Ocak 2015 tarihi itibariyle 1 milyon 261 bin 481 kişiye, özel güvenlik sertifikası verildi. Halen 233 bin 457 özel güvenlik görevlisi fiilen çalışıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık