Özel Güvenlik görevlisi Yasin Keskin’in katil zanlısı yakalandı!

Beşiktaş'ta bir eğlence mekanının önünde yaşanan silahlı çatışmada öldürülen güvenlik görevlisi Yasin Keskin’in katil zanlısı yakalandı. Failin, 16 Nisan’da Yüksel Ustahüseyin cinayetinde yer aldığı da ortaya çıktı. Şüphelinin Barış Boyun'un 'Daltonlar' isimli tetikçilerinden biri olduğu belirlendi

Özel Güvenlik görevlisi Yasin Keskin’in katil zanlısı yakalandı!
  • 13 Aralık 2022, Salı 20:21

Ortaköy’deki bir eğlence mekanına 8 Eylül günü saat 01.00 sıralarında gelen Mesut B., Recep Ç. ve İnci E., içeri alınmayınca güvenlik görevlileriyle tartışmıştı. Kavga sırasında gruptan biri güvenlik görevlilerinden birine kafa attı.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre daha sonra 3 kişi yumruk, tekme ve sopalarla feci şekilde bayılana kadar dövüldü.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kavganın devamında sonraki günlerde yaşanan husumete dayalı olarak gerçekleştirilen silahlı çatışmada da, eğlence mekanın güvenlik görevlisi Yasin Keskin vurularak yaşamını yitirdi. Olayın ardından Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayete ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde tetikçinin Ahmet E. olduğunu belirledi.

Polis tarafından yapılan çalışmalarda güvenlik görevlisini öldüren Ahmet E.’nin başka bir cinayet dosyasından arandığı tespit edildi. Buna göre Ahmet E., 16 Nisan’da Beyoğlu’nda evinin önünde silahlı saldırı sonucu öldürülen Yüksel Ustahüseyin cinayetinde tetikçi olarak yer alan isimdi.

YAKALANDI

Şüphelinin kamuoyunda “Barış Boyun” grubu olarak bilinen ve söz konusu grubun tetikçiliğini yaptığı iddia edildiği ve Ataşehir’de olduğu bilgisine de ulaşıldı.

Ahmet E., 5 Aralık’ta saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Öte yandan cinayeti gerçekleştirdiği öne sürülen Ahmet E’nin suç ortağıyla olay yerine geldiği anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Yakalanan katil zanlısı, polisteki ifade işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık