Özel Güvenlik Görevlisi 4 üncü Kattan Düşerek Öldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde özel bir sıhhat kuruluşunda özel emniyet görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki genç, henüz bilinmeyen bir nedenle dört katlı binadan beton zemine düşerek yaşamını kaybetti.

Özel Güvenlik Görevlisi 4 üncü Kattan Düşerek Öldü
  • 16 Ağustos 2014, Cumartesi 6:55

Antalya'nın Manavgat ilçesinde özel bir sıhhat kuruluşunda özel emniyet görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki genç, henüz bilinmeyen bir nedenle dört katlı binadan beton zemine düşerek yaşamını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 00.41 sularında Hasan Fehmi Boztepe Caddesi Sorgun Kavşağı yakınında mevcut bulunan Çiğdem Apartmanı'nda vuku buldu . Özel bir sıhhat kuruluşunda emniyet görevlisi olarak çalıştığı belirtilen Mersin'in Anamur ilçesi nüfusuna kayıtlı 30 yaşındaki Süleyman Kılıç, henüz nedeni ortaya cıkartılamayan bir nedenle beton zemine azaldı .

Olay yerinin yakınında mevcut bulunan ev ve iş yeri sahiplerinin durumu polise ve sıhhat ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile 112 Acil Servis ekipleri, Kılıç'ın olay yerinde yaşamını kaybettiğini belirledi.

APARTMAN SAKİNLERİ TANIMIYOR

Apartman sakinleri düşme neticesi yaşamını kaybeden Kılıç'ı tanımadıklarını söylerken, polis 4'üncü kattaki dairenin kilitli kapısını savcılık kararı ile çilingir yardımıyla açtırarak evde tetkik yaptı.

Kılıç'ın sözleşmeli olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nde uzman çavuş olarak görev yapmış olduğu , daha akabinde Manavgat'a gelerek özel güvenlik görevlisi olarak özel bir şirkette işe başladığı öğrenildi.

Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Süleyman Kılıç'ın cesedi, savcının incelemesinin peşinden otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla alakalı tahkikat devam ediyor. - ANTALYA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık