​ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI

​ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI
  • 03 Kasım 2014, Pazartesi 23:55

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI

Özel Güvenlik İşçisi İle Buluşmasından Doğu ve Güneydoğu böğle başkanın Zahit Çakır’ın katıldığı toplantı ve toplu üyelik işlemlerinden sendikaya yeni katılan ve mevcut üyelerin bilgilendirmelerin yapıldığın toplantıda

Özelikle Muş ilinde toplu sözleşeme aşamasında olan güvenlik –iş TİS bitmesi halinde üyelerini soysal haklarının artmasının ve özlük haklarının işlemlerini olacağının söyleyen ÇAKIR ayrıca Erciş devlet hastanesi. Ve şeker fabrikası da TİS bitmek üzere olduğunun üyelerin biraz daha sabırlı olmalarının tis bitmesi halinde birçok işçi ve emekçi özel güvenlik görevlisinin ekonomik acıda rahatlayacağının söyledi

M.Zahti ÇAKIR rın Güvenlik İş sendikamız kurulduğu an itibariyle yaptıklarımız ile her zaman özel güvenlik görevlilerinin gönlünde yer almıştır, bizler özel güvenlik görevlilerinin derdini dert edindik, eğer bu amaç için yola çıkmasaydık şimdi burada sizlerle olmazdık.


Yıllarca Özel Güvenlik sektöründe özel güvenlik görevlileri sendikalı olamaz diyenlerle mücadele ettik, Anayasal hakkımız olan sendika üyeliği maalesef ki son çıkan torba yasa ile bazı arkadaşlarımız tarafından yeni anlaşıldı, biz Güvenlik İş sendikası olarak özel güvenlik görevlilerini temsil etmekten onur ve gurur duyuyoruz, özel güvenlik sektöründe ilk toplu sözleşmeyi imzalayarak kuruluş amacımızın gerçekliliğini tüm kamuoyuna göstermiş olduk.


Amacımız özel güvenlik sektöründe, özel güvenlik görevlilerinin iş hayatında söz sahibi olmaları ve kanunların verdiği tüm haklardan yararlanması ve sendikalaşmanın sonucunda bir kitle olarak, tek yumruk olarak biz buradayız esas şimdi siz neredesiniz demektir. Temsilcilerimiz gayretli bir şekilde çalışıyor amacımız birleşmek ve özel güvenlik görevlilerinin hak ettiği konuma gelmesidir dedi.
Özel Güvenlik görevlilerini sendikamıza üye olmaya ve artık benim de söz hakkım var demeye davet etti.


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık