ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KAVGASI ÖLÜMLE SONUÇLANDI

ÖGG HABER HAKLRI Alanya’nın Kestel mahallesinde bir diskoda iki özel güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KAVGASI ÖLÜMLE SONUÇLANDI
  • 23 Eylül 2015, Çarşamba 13:44

Olay, gece bir diskoda meydana geldi. Taner Eker adlı özel güvenlik görevlisi, adının Murat olduğu öğrenilen bir başka özel güvenlik görevlisi ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sonrası sabaha karşı Taner Eker, Murat adlı güvenlik görevlisinin Kargıcak Mahallesi’ndeki oturduğu villaya gitti. Taner Eker ve Murat adlı kişi arasında burada silahlı çatışma yaşandı. Olay sonrası aracına binen Taner Eker, olay yerinden kaçtığı sırada geri manevra yaptı ve aracı ile uçuruma yuvarlandı. Taner Eker, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, daha önce "bir villada kalan kişilerle Jandarma arasında çatışma çıktı" diye duyulmuştu. Olayın özel güvenlik görevlileri arasında çıktığı anlaşıldı.
Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık