Öğrencilere cinsel istismardan tutuklandı

Edirne'de bir lisede 8 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunan 59 yaşındaki müdür yardımcısı tutuklandı.

Öğrencilere cinsel istismardan tutuklandı
  • 11 Kasım 2017, Cumartesi 1:48

Edirne'de görev yaptığı lisede 8 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunan 59 yaşındaki Müdür Yardımcısı E.Y., tutuklandı.

Edirne'de bir lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan 59 yaşındaki E.Y., görev yaptığı okulda eğitim gören 8 kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu. Öğrenciler, olayı kendilerine yakın gördükleri bir öğretmene anlattı. Konu, öğretmenin, okul müdürünü bilgilendirmesi üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettişlerin yaptığı çalışmanın ardından kız öğrencilere cinsel istismar hakkında Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Müfettişlerin bir hafta süren çalışmayla hazırladığı rapor da savcılığa iletildi.

Cinsel istismara uğradığı belirtilen kız öğrencilerin ifadelerinden sonra lisenin müdür yardımcısı E.Y., gözaltına alındı. Soruşturmasının ardından adliyeye sevk edilen E.Y., çıkarıldığı mahkeme tarafından kız öğrencilere 'cinsel istismarda bulunduğu' iddiasıyla tutuklandı. Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü de tutuklanan E.Y.'yi yürüttüğü idari soruşturma kapsamında açığa aldı. (DHA)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık