Öggharleri Özel Güvenlik Görevlileri Kamudan Kaldırılmalı Dedi Peki Koruma Memurları mı Yerlerine Görev Alacak

3 Nisan 2015 Tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özel Güvenlik Görevlileri Kamudan Kaldırılmalı Dedi Peki Koruma Memurları mı Yerlerine Görev Alacak

Öggharleri Özel Güvenlik Görevlileri Kamudan Kaldırılmalı Dedi Peki Koruma Memurları mı Yerlerine Görev Alacak
  • 04 Nisan 2015, Cumartesi 11:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Romanya gezisi dönüşü sorulan sorulara yanıt verdi. Savcı Kiraz 'ın şehit edilmesinden sonra gözler Kamuda özel güvenlik görevlilerine çevrildi. Tartışma konusu olan özel güvenlik görevlileri ile ilgili Erdoğan kamuda özel güvenlik görevlileri kaldırılmalı dedi.

Türkiye'nin emniyet teşkilatı var diyen Erdoğan Adalet Sarayları, Hastaneler, Stadyumlar her yerde görevler Emniyet teşkilatına bırakılmalı dedi. Emniyet teşkilatımız bu konuda deneyimiyle, tecrübesiyle bu işleri yapacak güç ve kabiliyettedir diyerek sözlerini tamamladı.

Geçtiğimiz yıl onbinlerce alım yapılması planlanırken İçişleri Bakanlığına Efkan Ala'nın atanması ile beraber rafa kaldırılan koruma memurluğu tekrardan gündeme gelmiş oldu. Emniyet Personeli sayısının yetersizliği nedeniyle büyük miktarda polis veya koruma memuru alınmasının gerekliliği bilinmektedir.

Zira kamuda yer alan bütün özel güvenlik personelinin yerine emniyet personelinin görevlendirilmesi için onbinlerce personel ihtiyacı vardır. Bu aşamada Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yeni bir birim kurulup, koruma memuru alınması için düğmeye basılması beklenmektedir. Koruma Memuru alımları ile ilgili bütün adımları sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık