ögg haberleri, TPAO da 21 özel güvenlik görevlisinin işde çıkartıldı

TPAO’da telefonla işten çıkış Servet Şenyiğit / Kırklareli KIRKLARELİ Lüleburgaz’da bulunan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Trakya Bölge Müdürlüğü’nde işçi kıyımı yaşandı

ögg haberleri, TPAO  da 21 özel güvenlik görevlisinin işde çıkartıldı
  • 07 Mayıs 2015, Perşembe 18:06

Aralarında 7 ay ile 7 yıl çalışanların da bulunduğu 21 özel güvenlik görevlisi 30 Nisan’da telefonla yapılan bildirimle işten atıldı. Taşeron firmada çalışan işçilere herhangi bir gerekçe de gösterilmedi.

Edinilen bilgiye göre 21 özel güvenlik görevlisinin yerine işten çıkarılmadan bir hafta önce yeni personel alındı.

İşten çıkarılan özel güvenlik görevlileri, çalışma koşullarından da yakındı. Fazla mesai ücretlerinin ödenmediğini öne süren işçiler, yıllık izne çıkan arkadaşları olduğunda günde 12 saat çalıştırıldıklarını ancak maaş dışında kendilerine mesai ücreti yatırılmadığını belirtti.

İşten atıldıktan sonra Lüleburgaz Taşeron İşçileri Derneği’nde örgütlenen özel güvenlik görevlileri, tüm yasal haklarını kullanacaklarını belirterek tüm taşeron işçileri birleşmeye davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık