ögg haberleri Hayallerimi çalanlara hakkımı helal etmiyorum

"Bankacılık" hayaliyle girdiği 2010 KPSS'deki mağduriyetinin ardından özel güvenlik görevlisi oldu. Halil Türkoğlu hayallerini çalanlara hakkını helal etmiyor. HATAY - ERDAL TÜRKOĞLU Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Halil Türkoğlu, "bankacılık" hayaliyle girdiği 2010 KPSS'deki mağduriyetinin ardından özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Türkoğlu, hayallerini çalanlara hakkını helal etmiyor.

ögg haberleri Hayallerimi çalanlara hakkımı helal etmiyorum
  • 10 Mayıs 2015, Pazar 13:24

Türkoğlu, AA muhabirine, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden 2007'de mezun olduğunu, 2008'de askere gittiğini söyledi.

Askerden adöndükten sonra 2009'da girdiği KPSS'ye iyi hazırlanmadığı için düşük puan aldığını dile getiren Türkoğlu, "2010'daki sınav için kendime çok iyi ders çalışma programı hazırladım. İlçede arkadaş çevrem, internet ve televizyonun beni etkiyeceğini düşündüm ve köye gitmeye karar verdim. Kendimi 6 ay köye kapattım. Gece gündüz ders çalıştım, deneme sınavlarında istediğim netleri de yapıyordum. Hayalim, kamuda bankacı olmaktı" ifadelerini kullandı.

Sınava girdikten sonra netlerini hesapladığını anlatan Türkoğlu, 75-78 net yaptığını ve sevinerek puanların açıklanmasını beklediğini kaydetti.

Sınavdan 70 puan aldığını, sonuçlar açıklandığında adeta yıkıldığını aktaran Türkoğlu, şunları söyledi:

"Sınav sonrası çıkan usulsüzlük haberleri beni endişelendiriyordu ancak umutluydum. Sonuçların açıklanmasıyla nasıl hileler yapıldığı ortaya çıktı. Hayallerim adeta yıkıldı, şevkim kırıldı. Daha sonraki sınava da girdim ama aynı motivasyonu yakalayamamıştım. Bunun üzerine çalışmak için başka illere gittim, dönercilik yaptım. Yaşım da ilerlemişti. O sınavda hile yapılmasaydı benim netim bankacılığa yetiyordu. O yıl sınava çalışmaktan gözlerim şişti. Numaralı gözlük kullanmak zorunda kaldım. Şu an istemediğim işi yapıyorum. Hayallerimi ve hayatımı çalanlara hakkımı helal etmiyorum."

Türkoğlu, "Dört yıllık fakülte diplomam, birçok sertifikam bulunmasına rağmen hiç aklımda olmayan bu işi yapıyorum. Çok şükür halimize ama benim için kabullenmesi zor bir durum" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık