Ögg haberleri Çalıştığı İşyerini Soyan Özel Güvenlikçi Yakalandı

Çalıştığı İşyerini Soyan Özel Güvenlikçi Yakalandı Çalıştığı İşyerini Soyan Özel Güvenlikçi YakalandıGeçtiğimiz hafta Akyazı’da yapımı bitmek üzere olan bir Alış veriş merkezinde çalışan Özel Güvenlik elemanı çalıştığı işyerinde Elektrik kablolarını çalarak kayıplara karıştığı iddia edilen M. T. yakalandı.

Ögg haberleri Çalıştığı İşyerini Soyan Özel Güvenlikçi Yakalandı
  • 22 Nisan 2015, Çarşamba 15:01

Edinilen bilgilere göre Akyazı D 140 Karayolu Devlet Hastanesi yanında bulunan yakın zamanda faaliyete geçmesi beklenen bir alışveriş merkezinde çalışan Özel Güvenlik elemanı M. T. ve arkadaşı A.Ü.Nöbeti esnasında işyerinde bulunan Elektrik tesisatlarını sökerek kayıplara karışmışlardı

Polis yaptığı olay yeri incelemeleri sonrası kimlikleri tespit edilen Özel Güvenlik görevlisi ve arkadaşı A.Ü’yü yakalama çalışmaları başlattı.

Polis yaptığı sıkı takip sonrası Özel Güvenlikçi M. T.’i İddia bayisinde kupon yatırırken yakalayarak gözaltına aldı.

Polis merkezinde ifadesi alınan Özel Güvenlikçi M.T.çıkarıldığı Mahlemece Adli Kontrolle serbest bırakıldı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık