O MAHALLEYE ÖZEL GÜVENLİK GELİYOR

O MAHALLEYE ÖZEL GÜVENLİK GELİYOR
  • 12 Aralık 2014, Cuma 22:57

Geçtiğimiz günlerde İzmit’in en büyük mahallelerinden birisi olan Yahya Kaptan’da yarım saat arayla 2 kapkaç olayı yaşanmış, mahalle sakinleri oldukça tedirgin olmuştu. Yaşanan bu olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yahya Kaptan’da bulunan Arata Park, Süleyman Demirel Kültür Merkezi, Gros Market ve Migros olmak üzere birçok noktaya güven timleri konuşlandırıldı.

GÜVEN TİMLERİ

Özellikle kadınların yer aldığı güven timleri belirlenen bu bölgelerde gece 24:00’a kadar hazır bekliyor. Ayrıca güven timleri nöbeti daha sonra ise resmi ekiplere devrediyor. Alınan bilgilere göre bu özel tedbirlerin önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor. Yahya Kaptan’da özel güvenlik önlemleri alınırken, öte yandan yaşanan kapkaç olayının failleri ile ilgili soruşturmanın da devam ettiği gelen bilgiler arasında

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık