Muğla'da 8. sınıf öğrencisi müdürün odasından atladı

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Dr. Mete Ersoy Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi O.K ile sınıf arkadaşı arasında çıkan tartışma üzerine öğrencilerin velileri okula geldi. Velisinin de bulunduğu konuşma esnasında O.K., 3. kattan kendisini boşluğa bırakarak ağ

Muğla'da 8. sınıf öğrencisi müdürün odasından atladı
  • 21 Nisan 2016, Perşembe 16:21

Kadir TAMER / MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Dr. Mete Ersoy Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi O.K., bir arkadaşıyla tartıştığı gerekçesiyle velisiyle birlikte gittiği okul müdürünün odasında pencereden atladı. Ağır yaralanan kız çocuğunun tedavisi sürüyor.

İddialara göre Dr. Mete Ersoy Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi O.K. ile bir sınıf arkadaşı arasında salı günü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine ismi açıklanmayan erkek öğrenci, O.K.'yi okul yönetimine şikayet etti. Şikayet üzerine iki öğrencinin velisi idare tarafından okula çağırıldı. Önceki gün (çarşamba) velileri ile birlikte okul müdürünün odasına giderek yaşanan olayı anlatmaya başladılar. Bu esnada 14 yaşındaki O.K. herkesin şaşkın bakışları arasında birden 3. katta bulunan müdür odasının penceresinden kendisini boşluğa bıraktı.

Ağır yaralanan O.K. olay yerine gelen ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olması nedeniyle genç kız Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedavisi devam eden genç kızın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAZILI AÇIKLAMA 

Olayın ardından hem adli, hem idari soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü olarak iki müfettişin görevlendirildiği öğrenildi. Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Dr. Mete Ersoy Ortaokulu'nda 19 Nisan Salı günü 8. sınıf öğrencilerinden aralarında O.K.'nın da bulunduğu iki öğrenci arasında tartışma yaşanmıştır. Okul idaresince bilgilendirme amaçlı veliler okula davet edilmiştir. Velisinin de bulunduğu konuşma esnasında öğrencimiz O.K. beklenmeyen bir hareketle 3. kattan kendisini boşluğa bırakmıştır. Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, rehber öğretmen ve psikologdan oluşan ilçe kriz müdahale ekibimiz öğrenci, öğretmen ve velilerimizle gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Öğrencimize acil şifalar dileriz."

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık