Menüler Artırılmış Gerçeklik Uygulamasıyla Sipariş Öncesi Masalara Yansıtılabilecek!

Kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla ulaşılabilir lüks kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, sektörde yeni bir dönemi başlatacak bir ilke imza attı. Grup, hem müşteri beklentilerine günümüzün dijitalleşme eğilimlerinden yola çıkarak yanıt vermek hem de salgın kapsamında alınan hijyen tedbirlerini en üst seviyeye çıkarmak için “3D Menü” uygulamasını hayata geçirdi. Türkiye’de bir ilke öncülük eden uygulama ile müşteriler; Happy Moon’s Cafe şubelerinde bulunan menülere dokunmadan, telefonları aracılığıyla QR kod okutarak, hiçbir uygulama indirmeye gerek kalmadan anında 3D Menü’ye ulaşabilecekler. Müşteriler siparişini verecekleri ürünü ister 3D modeline bakarak, isterlerse ürünün birebir ölçülerdeki boyutunu artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde masalarına yansıtarak seçebilecekler.

Menüler Artırılmış Gerçeklik Uygulamasıyla Sipariş Öncesi Masalara Yansıtılabilecek!
  • 24 Mart 2021, Çarşamba 15:28

Ayrıca Happy Moon’s Grup, yepyeni bir müşteri deneyimi sunduğu ve misafirlerini markanın bir parçası haline getirmeyi hedeflediği “Menüye Hayat Kat” dijital projesi ile de yine Türkiye’de bir ilke imza atacak. Bu kapsamda Happy Moon’s Cafe şubelerine gelen müşterileri menülerde bir sürpriz karşılayacak. Menüler, çok sayıda farklı lezzetin yanı sıra Happy Moon’s Cafe konuklarının keyifli anlarına dair fotoğraf ve videolarla adeta hayat bulacak. QR kodları telefonları aracılığıyla okutan müşteriler, Happy Moon’s Cafe’de geçirilen eğlenceli anlara tanıklık edecek. Happy Moon’s Cafe’de geçirdikleri keyifli anlara dair videoları sosyal medya hesaplarından paylaşan müşterilerden seçilen videolar menülere yüklenecek ve  kendi videolarını da menüde izleyebilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık