Lisede whatsapp'lı tacize 4,5 yıl istedi

Öğrencilerini whatsapp üzerinden attığı mesajlar ile taciz ettiği öne sürülen öğretmenin 4,5 yıl hapsi istendi.

Lisede whatsapp'lı tacize 4,5 yıl istedi
  • 02 Haziran 2016, Perşembe 19:49

İstanbul Bahçelievler'deki bir lise öğretmeni hakkında, kız öğrencisine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla “cinsel taciz” suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle dava açıldı.İddianamede, şüpheli İ.Ş'nin görüşmeler sırasında birçok cinsel içerikli mesaj göndererek, mağdur S.D'ye sarkıntılıkta bulunduğu, mağdurun bu olaylar karşısında üzülerek okulda ağladığı ve rehberlik öğretmeniyle görüşme yapması sonucu olayın ortaya çıktığı kaydedildi. 

İ.Ş'nin öğrencisi S.D'ye whatsapp üzerinden gönderdiği bazı mesajlara yer verilen iddianamede, mağdur S.D'nin 15 yaşını tamamlamadığı, bu nedenle ilgili kanuna göre çocuklara karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranışın cinsel istismar olarak tanımlandığı belirtildi. İ.Ş'nin “çocuğa cinsel istismar” suçundan 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istenen iddianame, Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

Mahkeme, “cinsel temas olmaması” nedeniyle suçun “cinsel taciz” boyutunda kaldığına kanaat getirerek, suç vasfını “cinsel taciz” olarak değiştirip sanığın 9 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla yargılanmasını kararlaştırdı. Suç vasfının değişmesi nedeniyle dosya, görevsizlikle Bakırköy 16. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi. Davanın duruşması ilerleyen günlerde Bakırköy 16. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.


 

 

Şişli'de yangın paniği!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık