Kütahya şehidini uğurluyor

Teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın cenazesi Kütahya’ya getirildi

Kütahya şehidini uğurluyor
  • 20 Mayıs 2016, Cuma 16:06

Teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın cenazesi Kütahya’ya getirildi. Şehidin al bayrağa sarılı naaşı önce Evliyaçelebi Mahallesi Yulaf Sokak’ta bulunan baba evine, ardından da aynı mahallede bulunan kayınpederinin evine getirilerek helallik alındı. Bu sırada çevrede bunan vatandaşlar ve komşular gözyaşlarını hakim olamadı.

HASAN NE OLUR BENİ BIRAKMA”

Şehit Hasan Kahraman’ın baba evine getirildiği sırada güçlükle ayakta durabilen eşi Büşra Kahraman, “Hasan’ım beni bırakma, son defa yüzünü göreyim” diyerek gözyaşı dökerken askeri erkan tarafından teselli edildi. Yetkililer, Büşra Kahraman’a eşinin yüzünün hastahanede gösterileceği söylendi.

8 AYLIK GÖKAN, BABASINI CAMDAN BAKARAK UĞURLADI
Baba evine getirilen şehit Kahraman, oğlu tarafından da son kez görüldü. 8 aylık olan küçük Gökhan, babasının cenazesini camdan bakarak uğurladı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık