Kurtulmuş: Savaş ve terör...

BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Ortaköy'deki gece kulübüne yönelik terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, "Oynanan oyunların farkındayız. Savaş ve terör cephesindekilerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

Kurtulmuş: Savaş ve terör...
  • 01 Ocak 2017, Pazar 20:16

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ortaköy'de gece kulübüne düzenlenen terör saldırısının ardından, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Kurtulmuş, "Üst üste terör saldırılarıyla Türkiye'nin birliğini, dirliğini, bölgedeki yeni barış perspektifini hedefleyenler başaramayacaktır. Oynanan oyunların farkındayız. Önümüzde iki taraf vardır: Biri barış ve insanlık cephesi, diğeri terör ve çatışma cephesi. Biz barış ve insanlık cephesinde yer almakta kararlıyız. Savaş ve terör cephesindekilerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" açıklamasında bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık