Kurtulmuş: Darbe tehdidinin giderildiğini söylemek...

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türk Silahlı Kuvvetleri de dahil olmak üzere darbe tehdidinin giderildiğini belirterek, "Şu an itibariyle darbe tehdidinin giderildiğini söylemek mümkündür. Türk Silahlı Kuvvetleri de dahil. Ama ola ki tedbiren niye diyoruz, bu demokrasi nöbetine devam edin. Meydanlarda bulunmaya devam edin. Bir süre daha tedbiren uyanık olmakta fayda var" dedi.

Kurtulmuş: Darbe tehdidinin giderildiğini söylemek...
  • 18 Temmuz 2016, Pazartesi 13:12

"GRUBUNUZA HEM GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ HEM TEŞEKKÜRLERİMİ İFADE EDİYORUM"
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınına katılarak, soruları yanıtladı. Askeri darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz akşamı hedef olan CNN Türk'e geçmiş olsun dileğinde bulunan Kurtulmuş, ayrıca yayın grubuna da teşekkür ederek, "Size de geçmiş olsun. Özellikle o gece izledik. Böyle büyük bir metanetle, gerçekten dirençle hatta belli bir yere işi götürdünüz. Ondan sonra da halk sizinle birlikte dayanışma içerisinde geldi. Darbeciler, caniler tarafından işgal edilen stüdyoyu millet kurtardı. Tekrar yayına başladınız. CNN Türk'e geçmiş olsun. Bütün yayın grubunuza hem geçmiş olsun dileklerimi hem teşekkürlerimi ifade ediyorum. Şahıs olarak da sizlere de teşekkürü bir borç biliyorum" ifadelerini kullandı.

"BİR SÜRE DAHA TEDBİREN UYANIK OLMAKTA FAYDA VAR"
Türk Silahlı Kuvvetleri de dahil olmak üzere darbe tehdidinin giderildiğini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, halkın meydanlarda olmaya devam etmesinin tedbiren faydalı olacağını belirterek, şöyle konuştu: "Şu an itibariyle darbe tehdidinin giderildiğini söylemek mümkündür. Türk Silahlı Kuvvetleri de dahil. Ama ola ki tedbiren niye diyoruz, bu demokrasi nöbetine devam edin. Meydanlarda bulunmaya devam edin. Bir süre daha tedbiren uyanık olmakta fayda var. Halkın gücü bu memlekette her şeyin üstünde olduğunu, darbecilerin tanklarının üstüne çıkarak, ortaya koydu"
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık