Kübra Hilal, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı ziyaret edecek

Davutoğlu'nun Diyarbakır ziyaretinde İstiklal Marşı'nı okumasıyla gündeme gelen Kübra Hilal Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından 23 Nisan kutlamaları kapsamında davet edildi

Kübra Hilal, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı ziyaret edecek
  • 20 Nisan 2016, Çarşamba 22:09

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Diyarbakır ziyaretinde İstiklal Marşı'nı okuyan Kübra Hilal Arslanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret edecek.

Kübra Hilal ve babası Abdulkadir Arslanoğlu, ziyaret öncesi Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile makamında görüştü. Burada da İstiklal Marşı'nı okuyan Kübra Hilal'e, Aksoy, oyuncak bebek ve kitap hediye etti.

Aksoy, Kübra Hilal'in İstiklal Marşı'nı okumasından memnuniyet duyduğunu belirterek, "İstiklal Marşımızı büyük bir heyecanla okudu, bizi duygulandırdı. Bütün çocuklarımızın bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızı okuması bizi mutlu ediyor." dedi.

Abdulkadir Arslanoğlu ise 7 yaşındaki kızı Kübra Hilal'in, Başbakan Davutoğlu'nun ziyareti sırasında İstiklal Marşının 10 kıtasını okuduğunu anımsatarak, şunları söyledi:

"Kübra, orada, Kürdüz ama herkesten daha fazla devletimize bağlıyız, demek istemişti. Bunun üzerine sayın Başbakanımız, 23 Nisan kutlamaları için bizi Ankara'ya davet ettiler. Bir de Sayın Cumhurbaşkanımız görmek istemişler. 23 Nisan'da Beştepe'de kızımızı ve bizi kabul edecekler. Bir gün sonra da Sayın Başbakanımız bizleri kabul edecekler. Diyarbakır'da bir Kürt kızı İstiklal Marşının 10 kıtasını ezberlemiş ve bunu inşallah devlet büyüklerimizin huzurunda okuyacak. Kızım sayın valimizin elini öptü."

Kübra Hilal Arslanoğlu da "Biraz heyecanlıyım. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız beni davet etti, oraya gideceğim. Orada da İstiklal Marşı'nı okuyacağım." dedi.

Eşi Sare Davutoğlu ve bazı bakanlarla 1 Nisan'da Diyarbakır'da temaslarda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde küçük kız çocuğu, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okumuştu. Başbakan Davutoğlu, İstiklal Marşı'nı okuyan Hilal'i kucağına alarak öptükten sonra minik kıza hediye vermişti.

Ardından, facebook hesabından görüntüleri paylaşan Başbakan Davutoğlu, "Diyarbakır'da verilen en güzel hediye Kürt kızı Hilal'in okuduğu İstiklal Marşı idi. Hilalimi gözlerinden öpüyorum. Ailesini de gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık