Konya'da güvenlik alarmı! Konya Emniyet Müdürlüğü, Ankara'da meydana

Ögg hableri . Konya'da güvenlik alarmı! Konya Emniyet Müdürlüğü, Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısı nedeniyle maçın oynanacağı stat ve çevresi ile kent merkezinde önlemlerini artırdı.

Konya'da güvenlik alarmı! Konya Emniyet Müdürlüğü, Ankara'da meydana
  • 12 Ekim 2015, Pazartesi 21:44

Poliste izinler iptal edilirken karşılaşmanın oynanacağı statta 750'nin üzerinde özel güvenlik görevlisi, 2000'in üzerinde de polis görev yapacak. Tüm seyirciler, detaylı üst aramasından geçirilecek. Seyircilerin el ve sırt çantaları başta olmak üzere yanlarındaki sprey de stada sokulmayacak.

Polisin stat dışında da özellikle tren garı, şehirlerarası otobüs terminali, havalimanı başta olmak üzere toplumun kalabalık olduğu noktalarda önlemlerini artırdığı gözlendi.

8000 KADIN SEYİRCİ
42 bin kapasiteli statta satışa sunulan bütün biletler satılırken yaklaşık 8000 kadın seyircinin maçı izleyeceği öğrenildi. Biletlerin 650'sinin İstanbul'dan 2200'nün yurdun diğer bölgelerinden, diğer kısmının ise Konya'dan satıldığı belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık