kongrede Özel Güvenlik olarak yaklaşık 400 kişinin görev yaptığı takviye geldiğini

Genel Kurulda 400 Özel Güvenlik Görevlisi Trabzonspor'un Olağan Genel Kurulunda 400 güvenlikçi görev yapıyor...

kongrede Özel Güvenlik olarak yaklaşık 400 kişinin görev yaptığı  takviye geldiğini
  • 08 Aralık 2015, Salı 17:11

Trabzonspor'un yeni başkanının seçileceği Olağan Genel Kurulun ikinci gününde de yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Bordo-Mavililerin bakanlığı için Celil Hekimoğlu, Muharrem Usta ve mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan birinin seçileceği kongrede dün olduğu bugün de güvenlik üst düzeyde tutuluyor.

Oy verme işleminin yapılacağı bugün ki kongrede özel güvenlik olarak yaklaşık 400 kişinin görev yaptığı bildirildi. Özel Güvenlik olarak Trabzon'a Giresun ilinde de takviye yapıldığı buradan da görevlilerin çağrıldığı kaydedildi.

Ayrıca Hayri Gür Spor Salonunun Jandarma bölgesi olmasına rağmen takviye olarak polis Çevik Kuvvet ekiplerinin de bölgeye sevk edildiği bunların her hangi bir olaya karşın salon dışında beklediği kaydedildi. Jandarma'nın da geniş güvenlik önlemleri aldığı salonu giriş ve çıkışlarda delegelerin tek tek x-ray cihazlarından geçerek salona giriş yaptıkları belirlendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık