Kılıçdaroğlu'ndan Öz ailesine 'geçmiş olsun' telefonu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Mehmet Öz'ü arayarak, bir haftadır yoğun bakımda korona tedavisi gören kızı Mısra Öz için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kılıçdaroğlu'ndan Öz ailesine 'geçmiş olsun' telefonu
  • 18 Nisan 2021, Pazar 15:03

 Çorlu’daki tren katliamında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda’yı kaybeden Mısra Öz, korona tedavisi görüyor. Beş gündür solunum cihazına bağlı olan Mısra Öz, sağlık durumu kötüye gidince yoğun bakıma servisine kaldırıldı. Mısra Öz'ün babası Mehmet Öz ise “İnsanlar adalet çağrısını devam ettirsinler" çağrısı yaptı.

Bu çağrı sosyal medyada binlerce çağrı bulurken, bu kişilerden biri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. CHP lideri, sosyal medyadan, "Mısra Öz yoğun bakımda. Dünyadaki en büyük acı evlat acısı. Oğlunu kaybettiğinden beri istisnasız her gün yazdı, konuştu, haykırdı. Şimdi yaşam mücadelesi veriyor, onun yerine ben yazayım. 1015 gün oldu. Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı" açıklaması yaptı.

BABA ÖZ'E TELEFON

Kılıçdaroğlu, Mısra Öz’ün babası Mehmet Öz’ü telefonla da aradı. Mısra Öz’ün yoğun bakımda süren tedavi sürecine ilişkin bilgi alan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık