Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere çağrı: O maaşı da..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere çağrı: O maaşı da..
  • 31 Ocak 2018, Çarşamba 22:35

 Ekonominin kötüye gittiğini söyleyen Kılıçdaroğlu halka seslendi ve çağrıda bulundu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'teki CHP Grup Toplantısı'nda konuştu.Kılıçdaroğlu, TTB bildirisini okudu: Neden alınıyorsunuz?Kılıçdaroğlu'ndan AKP'ye ÖSO tepkisi: Ahlaksızlıktır...''O KARARI VEREN HAKİMLERE DE ZEHİR ZIKKIM OLSUN''Halk işsiz vatandaş işsiz geçim derdi var. Ahlaki değerleride yozlaşma var. Bütün bunları bunlar seyrediyorlar. Biz vicdan azabı çekiyoruz. Ama suçlanan biziz. Yandaşların çifte garantileri var. Gidersin bankadan borç alırsın Hazine diyor ki borç aldın ben senin garantini vereceğim diyor. Köprü yapmışlar yol yapmışlar o kadar araç geçmedi şimdi üst geçit için 123 milyon parayı verecekler onlara. Haram olsun yetmez zehir zıkkım olsun diyeceğiz. Rüşvet alana parasını iade ettiler bir de faizini iade ettiler. Verenlere de haram olsun o kararı veren hakimlere de zehir zıkkım olsun. Benim paramla gidecekler rüşvete faiz ödeyecekler.

''EMEKLİ KARDEŞİM DEVAM ET YARIN O MAAŞI DA ELİNDEN ALACAKLAR''Altınıza uçaklar helikopterler saraylar verdik nedir bu milletin çektiği düşün bu milletin yakasından artık. Bir vatandaşımız 25 yıl asgari ücret üzerinden primini ödedi 718 lira 69 kuruş aylık alacak. 718 lirayla hangi emekli geçiniyor? Emekliler kendi haklarını savunmadıkları için onlar merak etme kardeşim diyor ben hiç maaş vermesem de bana oylarını verirler diyor. Emekli kardeşim madem öyle oy vermeye devam et yarın o maaşı da elinden alacaklar.''DOLAR FİYATI DÜŞÜYOR BENZİNE VE MAZOTA ZAM GELİYOR''Petrolü dışarıdan alıyoruz dolar yükselince mecburen zam yapıyoruz diyorlar. Dolar fiyatı düşüyor benzine ve mazota zam geliyor. Düşürsene. Çiftçi kardeşime sesleniyorum bu iktidar seni çok seviyor mazotun litresi 10 lira olursa seni daha çok sevecek. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık