Kemer'de Özel güvenlik toplantısı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahil bandında bulunan işletmelerin yöneticilerine ve özel güvenlik görevlileri ile birlikte toplantı yaparak, güvenlik konusunda bilgilendirme yaptı.

Kemer'de  Özel güvenlik toplantısı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,
  • 02 Ağustos 2015, Pazar 10:17

Son zamanlarda ülke genelinde yaşanan, ülkenin sosyal ve ekonomik kalkınmasını istemeyen kişiler tarafından huzur ve güven ortamını bozacak bir takım provakatif eylemler yapıldığından dolayı, ülke genelinde toplumsal barışın zedelenmemesi için kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyetteki özel güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesi çerçevesinde Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özel güvenlik görevlisi çalıştıran kişi, kurum, kuruluşlar ile özel güvenlik şirketlerinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kemer’de tüm sahil bölgesindeki işletmeler de tek tek gerçekleştirilen eğitimlerde Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; Özel güvenlik personellerinin, Koruma ve Güvenlik Planları çerçevesinde eğitilmesi, otellerde genellikle üzeri açık olan LPG tanklarının üzerlerinin çelik kafesler ile kapatılması, özel güvenlik görevlilerinin otel çevresinde park eden araçlar ile otel çevresinde gezen şahıslar üzerinde dikkatli olması ve şüpheli görünen araçlar ile ilgili olarak Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü aramaları konularında bilgiler verildi.

Ayrıca Terör ile ilgili olarak duydukları her bilgiye itibar etmemeleri, bu bilgileri turizme zarar verecek şekilde kullanmamaları ve ihbarlarını 155 ihbar hattından 24 saat boyunca teyit edebilecekleri de hatırlatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık