Karamollaoğlu'ndan Afrin sınırına giden ünlülere: Şeker fabrikalarına gelmeniz de emekçilere moral olacaktır

Temel Karamollaoğlu, Tayyip Erdoğan'la sınıra giden ünlülere seslendi: “İnşallah bu güzide sanatçılarımız aynı hassasiyeti şeker fabrikaları için de gösterirler. İşçilerimizle beraber emek türküleri söylerler. Biz kendilerini davet ediyoruz. Hem böylece, ‘Külliye’nin değil Türkiye’nin sanatçısı olduklarını gösterme imkânı bulmuş olurlar' dedi

Karamollaoğlu'ndan Afrin sınırına giden ünlülere: Şeker fabrikalarına gelmeniz de emekçilere moral olacaktır
  • 05 Nisan 2018, Perşembe 10:38

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la birlikte, Hatay’daki Oğulpınar Sınır Karakolu’nu ziyaret eden ünlüler için “İnşallah bu güzide sanatçılarımız aynı hassasiyeti şeker fabrikaları için de gösterirler. İşçilerimizle beraber emek türküleri söylerler. Biz kendilerini davet ediyoruz. Sanatçılarımızı, işçimizin, emekçimizin, üreticimizin yanında da görmek istiyoruz. Hatay ziyaretleri askerimize nasıl moral olduysa, bir şeker fabrikası ziyareti de emekçilerimiz için moral kaynağı olacaktır. Hem böylece, ‘Külliye’nin değil Türkiye’nin sanatçısı’ olduklarını gösterme imkânı bulmuş olurlar” açıklamasında bulundu.

Haftalık olağan basın toplantısında konuşan Karamollaoğlu, öğretmen performans değerlendirmesi uygulamasını da eleştirdi. Hükümetin “öğretmenin performansından önce kendi performansına bakması gerektiğini” söyleyen Karamollaoğlu, “Eğitimdeki performans öğretmenin değil, hükümetin sınıfta kaldığını gösteriyor. Bunun kanıtı ise 15 yılda değiştirilen 6 bakan ile 16 defa değiştirilen eğitim sistemidir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık