Kanal D, haber yayınlamayacak mı

TV8'de olduğu gibi satış sonrasında Kanal D, haber yayınlamayacak'

Kanal D, haber yayınlamayacak mı
  • 25 Mart 2018, Pazar 1:27

Doğan Grubu'nun Demirören'e satışının tamamlanmasının ardından gazete ve televizyon kanallarını bundan sonra ne bekliyor sorusu merak konusu.

İktidara yakın Demirören Grubu'na satılacağı haberini ilk duyuran Odatv, bir başka iddia daha ortaya attı. Odatv'nin haberine göre Kanal D, satışın tamamlanmasının ardından haber programlarına son verecek.

Habere göre Mehmet Ali Birand’ın simgeleştirdiği Kanal D Ana Haber’i Ahmet Hakan'ın sunmasının ardından reytingler istenen seviyeye ulaşamadı. Kanalın yeni sahibi olması beklenen Demirören Grubu'nun, haber programlarını kaldıracağı ileri sürülüyor.

Böylelikle Kanal D de Acun’un satın almasının ardından haber programlarına son verdiği TV8 gibi eğlence programlarına yönelecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık