Kaçırdığı 15 işçi ve 15 özel güvenlikgörevlisinii serbest bırakıldı

özel güvenlikgörevlisini PKK'nın Şırnak'ta kaçırdığı 15 işçi ve 15 güvenlik görevlisi serbest bırakıldı Şırnak'ta şantiyeyi basan bir grup PKK'lı, 15 işçi ve 15 özel güvenlik görevlisini kaçırmıştı. Örgüt daha sonra kaçırdığı 30 kişiyi serbest bıraktı.

 Kaçırdığı 15 işçi ve 15 özel güvenlikgörevlisinii serbest bırakıldı
  • 26 Temmuz 2015, Pazar 13:05

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde termik santrale kömür çıkaran bir şantiyeyi bu sabah basan PKK'lı teröristler, 15 işçi ve 15 özel güvenlikgörevlisini kaçırdı.

Bu kişileri 6 kilometre uzağa götürüp serbest bırakan teröristler, 10'u kamyon olmak üzere 13 aracı da yakarak kaçtı.

Silopi'nin Görümlü ve Çalışkan beldeleri arasındaki Cudi Dağı'nda bulunan Silopi Elektrik A.Ş.’ye ait termik santrale kömür çıkartan özel bir şirketin şantiyesine baskın düzenleyen kalabalık PKK'lı grubu, özel güvenlik görevlilerini ve çalışanları etkisiz hale getirdi. Şantiyedeki 10 kamyon, 1 iş makinesi ve 2 servis aracını da ateşe verip yakan PKK'lılar, 15 işçi ile 15 özel güvenlik görevlisini yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı.

Olayın duyulması üzerine bölgede operasyon başlatılırken, PKK'lı teröristler kaçırdıkları 30 kişiyi 6 kilometre uzaklıkta serbest bıraktı.

Aynı şantiyeyi 4 gün önce de basan PKK'lı teröristler iş makinelerini ateşe vermiş, kaçırdıkları 2 işçiyi ise daha sonra serbest bırakmıştı.

ENERJİ SIKINTISI OLABİLİR

Bu arada, saldırı nedeniyle ilçeye elektrik sağlayan hattın beslendiği termik santralin kömür üretim sahasında çalışmaların durduğu, bunun da enerji sıkıntısına yol açabileceği öğrenildi.

Aynı şantiyeyi 4 gün önce de basan PKK'lı teröristler iş makinelerini ateşe vermiş, kaçırdıkları 2 işçiyi ise daha sonra serbest bırakmıştı.(DHA)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık