İZBAN’DA GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE BIÇAKLI SALDIRI. GÜVENLİK SEN DEN..

İZBAN rayli sistemler hattında çalışan özel güvenlik emekçisi arkadaşımız Volkan Söğüt ve Yunus Kul bugün çalıştıkları hilal istasyonunda sigara içme yasağını hatırlatmaları üzerine bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanmışlardır.

İZBAN’DA GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE BIÇAKLI SALDIRI. GÜVENLİK SEN DEN..
  • 14 Eylül 2015, Pazartesi 22:35

Öncelikle Güvenlik-SEN olarak arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz . Sendikamız sürekli olarak İZBAN da çalışan özel güvenlik emekçisi arkadaşlarımızın işçi sağlığı ve güvenliği noktasında defalarca uyarılarda bulunmuş lakin buna dair yetkililerden herhangi bir yaptırım kararı alınmamıştır.Tekrar belirtmek gerekirse bundan sonra ki süreçte İZBAN da yaşanacak herhangi bir kazanın yada olayın tüm sorumluluğu İZBAN yönetimine aittir. İZBAN yönetimi çalışan tüm arkadaşlarımızın can güvenliğini sağlayacak koşulların yaratılmasında birinci derecede sorumluluk sahibidir. Sendikamiz güvenceli çalışma koşullarının yaratılmasına dair mücadelesini de İZBAN da sonuna kadar sürdürecektir. dedi kaynak.guvenlik.sen.org.tr

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık