İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı: Bizim milletimiz mübarek günlerde içmezler

Kendi milletinize böyle bir nezaketsizlik yaptınız için özür dileyiniz

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı: Bizim milletimiz mübarek günlerde içmezler
  • 01 Mayıs 2021, Cumartesi 0:18

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, "Tam kapanma" döneminde getirilen içki yasağına ilişkin, "Bizim milletimiz mübarek günlerde içmezler, Ramazan’da hassasiyet gösterirler, zaten milletimizin terbiyesinde olan şeyleri böyle bir siyasi alana çekip milletinizin zaten yeteri kadar yükü varken böyle bir uygulamayla ahlaklılar, ahlaksızlar diye tasnif etmek doğru değildir. Kendi milletinize böyle bir nezaketsizlik yaptınız için özür dileyiniz" dedi.

'NEZAKETSİZLİK'

İçki yasağı mevzusunu hükümet doğru okusun. Siz bu mevzu ile ilgili bağışıklık sistemimize zarar veriyor, pandemi ile ilgili mücadelede seferberliğimizi gevşetiyor diyorsanız, bu mevzu ile ilgili itirazların arkasındaki eşiği lütfen görsün hükümet. Eşik şu, hükümetin dikkatine başından itibaren o kadar gevşek davranıldı ki, şu anda hükümetin bağışıklık sistemimize zarar veriyor düşüncesiyle uyguladığı bu yasak aslında, vatandaşın şöyle kızgınlığına sebep oluyor, yani siz maskeyi, mesafeyi kongrelerinizde iptal ettiniz, pandemi şartlarında yeteri kadar destek vermeyip vatandaşı mücadelesinde yalnız bıraktınız, hiçbir şeyi düzgün yapamadınız en son bağışıklık sistemimize zarar veriyor gerekçesiyle uygulamaya çalıştığınız bu mekanizmada  ramazan ayında bizim milletimizin hassasiyeti zaten vardır. Öyle bir üslup kullanarak siyaset yapmayı tercih etmektedir ki, normal insanların bile sükunetli zamanlarda taşımış oldukları ahlakı tersten provoke edici bir siyasi yönetimle karşı karşıyayız. Bizim milletimiz mübarek günlerde içmezler, ramazanda hassasiyet gösterirler, zaten milletimizin terbiyesinde olan şeyleri böyle bir siyasi alana çekip milletinizin zaten yeteri kadar yükü varken böyle bir uygulamayla ahlaklılar, ahlaksızlar diye tasnif etmek doğru değildir. Kendi milletinize böyle bir nezaketsizlik yaptınız için özür dileyiniz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık