İstinyePark AVM'de büyük skandal!

İstanbul'da Hakan Aras, 8 Mayıs 2013'de aimesiyle birlikte İstinye Park AVM'ye gitti. Otoparktan AVM girişi için sıra beklemeye başladılar. Bu sırada otomatik kapı kayınvalidesi Gülsen Şen'in üstüne kapandı.

İstinyePark AVM'de büyük skandal!
  • 26 Temmuz 2020, Pazar 21:38

abah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre 75 yaşındaki yaşlı kadın yere düştü. Kafasını mermer zemine çarpan Şen, hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaşlı kadın ise bitkisel hayata girdi.

Hakan Aras ve eşi Ayşen Aras, annelerinin başına gelen olayla ilgili AVM yönetiminden şikâyetçi oldu. Dosyaya atanan bilirkişi, AVM yönetiminin olayda kusurlu olduğuna dair rapor verdi. Rapor sonrası AVM yetkililerinin olayla ilgili ifadesine başvuruldu. Yıllar süren soruşturma sonrası savcılık, yaşlı kadının yaralanmasına neden olan yetkililer hakkında dava açtı.

İddianamede, Şen'in yaralanmasında, yeterli tedbirleri almayıp gerekli özeni göstermeyen AVM yetkililerinin kusurlu olduğu anlatıldı. "Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmaktan" dava açılan iki yetkilinin 1.5 yıla kadar hapisleri isteniyor.


Talihsiz Şen'in damadı Aras, "Anneler günü hediyesi alacaktık. Annem koltuk değnekleri ile yürüdüğü için bodrum kattan yanında bakıcısı ile birlikte giriş yapıp asansörle yukarı çıkacaktı. Bende yukarı katta asansör önünde bekleyecektim. Fotoselli kapının içinde x-ray cihazı sırasını beklerken kapı kapanmış, annemi yere düşürmüş. Ambulansla hastaneye götürdüm. Beyin tomogrofisi çekildi ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılarak acilen ameliyata alındı. Ertesi gün kanama devam ettiği için tekrar ameliyat edildi. O günden beri hastanede ve bitkisel hayatta" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık