İstanbul'a 1800 özel hareket polisi sevk edildi

İstanbul'a çevre illerden bin 800 özel harekat polisi takviyesi yapılarak, kritik öneme sahip tesislere ve caddelere konuşlandırıldı.

İstanbul'a 1800 özel hareket polisi sevk edildi
  • 18 Temmuz 2016, Pazartesi 9:50

Milliyet'te yer alan habere göre İstanbul'a çevre illerden bin 800 özel harekat polisi takviyesi yapılarak, kritik öneme sahip tesisler ve caddelere konuşlandırıldı.

Alınan bilgiye göre, söz konusu alanlar zırhlı kobra ve ejder  olarak adlandırılan araçlarla takviye edilerek, devriye çalışmaları sürdürülüyor.

Olağanüstü tedbirlerin uygulandığı kentte, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın havada görülen helikopterlerin uyarısız düşürülme talimatı verdiği  öğrenildi.

Ayrıca, kente diğer illerden bin 800 özel harekat polisinin sevk  edildiği, kritik öneme sahip tesisler ve caddelere konuşlandırıldığı belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık