İstanbul Çatalca'da Çetin özel güvenlik şirketinden çalışan özel güvenlik görevlisi

İstanbul Çatalca'da Çetin özel güvenlik şirketinden çalışan özel güvenlik görevlisi
  • 06 Kasım 2014, Perşembe 19:33

İstanbul Çatalca'da meydana gelen olayda yeni fabrikada ÇETİN ÖZEL GÜVENLİK şirketinden çalışan özel güvenlik görevlisi olarak çalışan yeni evli adam 5 köpek tarafından parçalanarak öldürüldü.

Çatalca'da bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki genç, fabrika bahçesindeki 5 Alman kurt köpeğinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan özel güvenlik görevlisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan da güvenlik görevlisinin ölümü ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesindeki profilinden isyan ederek, “Nedir bu mal hırsı anlamak mümkün değil. Çatalca da bir fabrikada bu sabah fabrika köpekleri aynı fabrikanın güvenlik görevlisini parçaladılar. Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.


Çetin güvenlik şirketi konu hakkında henüz bir açıklama gelmemiştir anca sonuç itibariyle bir can gitmiştir

Olay görüntüleri videosu yaylandı

köpekler, güvenlik görevlisini böyle parçaladı!

http://www.iha.com.tr/video-katil-kopekler-guvenlik-gorevlisini-boyle-parcaladi-44379/

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık