Iraklı Kadın, Yardım Olarak Aldığı Kömürleri İnternetten Satışa Çıkardı

Bolu'da Iraklı kadın, sosyal yardımlaşma vakfından aldığı kömürleri internetten satışa çıkardı. Vatandaşların tepkisi sonrası harekete geçen yetkililer, Iraklı kadına verilen yardım kömürlerini geri aldı

Iraklı Kadın, Yardım Olarak Aldığı Kömürleri İnternetten Satışa Çıkardı
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 21:34

YARDIM OLARAK ALDIĞI KÖMÜRLERİ İNTERNETTEN SATIŞA ÇIKARDI

Edinilen bilgiye göre Beşkavaklar Mahallesi'nde yaşayan H.A. isimli Iraklı bir kadın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen ve üzerinde 'parayla satılamaz' ibaresi bulunan kömürleri internet üzerinden satışa çıkardı. İkinci el eşyaların satışı yapılan ilan sayfasında Iraklı kadının yardım için verilen kömürleri sattığını gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

YETKİLİLER, IRAKLI KADINA VERDİKLERİ KÖMÜRLERİ GERİ ALDI

İlan bölümünde açık ismini ve telefon numarasını veren H.A.'nın şikayet edilmesi üzerine yetkililer harekete geçti. H.A.'nın evine giden ekipler internet üzerinden satışı yapılan yardım kömürlerini geri aldı. H.A. hakkında Bolu Valiliği Göç İdaresi'nin inceleme başlattığı öğrenildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fazilet Çobanoğlu, Iraklı ailenin herhangi bir mal varlığının olmadığı ve durumlarının kötü olduğunun tespit edilmesi üzerine kömür yardımı yapıldığını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık