İmamoğlu'na Edirnekapı Şehitliği'ndeki olayın yapan kişi ortaya çıktı

İmamoğlu'na Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarlara karanfil bıraktığı sırada tepki gösteren kişinin eski İSMEK sorumlusu olduğu ortaya çıktı

İmamoğlu'na Edirnekapı Şehitliği'ndeki olayın yapan kişi ortaya çıktı
  • 20 Mart 2021, Cumartesi 0:31

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarlara karanfil bıraktığı sırada tepki gösteren ve kendisini gazi yakını olarak tanıtan kişinin eski İSMEK sorumlusu olduğu ortaya çıktı. 

Tepki gösteren kişinin İBB İştiraklerinden olan İSMEK eski Dış Ticaret ve Finans Sorumlusu Mustafa İlker Yılmaz olduğu öğrenildi. Yılmaz'ın sorumlusu olduğu dış ticaret ve finans alanlarında, uzaktan eğitimle eğitim verdiği de kaydedildi.

İSMEK'in Youtube kanalında 19.07.2019 tarihinde yayınladığı "Eğitmenler cevaplıyor: Dış ticaret" adlı videoda verdiği eğitimle ilgili bilgiler aktaran Yılmaz'ın videosu sosyal medyada pek çok kişi tarafından paylaşıldı.

 

Yılmaz'ın kimliğinin belirlenmesinin ardından Sosyal Medyadan tepkiler gecikmedi. "Provokatöre kaç para verdiniz" isimli etiketle çok sayıda vatandaş Mustafa İlker Yılmaz'a ve hükümete tepkisini dile getirdi.

Ne olmuştu

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma kapsamında Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen törene katılan İstanbul Büyük Şehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kendisini gazi yakını olarak tanıtan kişinin tepkisiyle karşılaşmıştı.

İmamoğlu şehitliklere karanfil bıraktığı sırada kendisine yaklaşan ve gazi yakını olduğunu iddia eden kişi İmamoğlu'na "Daha Gara şehitlerinin 40'ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" diyerek tepki göstermişti. 

İmamoğlu ise "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun" yanıtını vermişti.

Daha sonra İmamoğlu İstanbul Zeytinburnu'nda katıldığı bir açılışta olayla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve Yılmaz hakkında "Konuşuruz dedim, bağırarak şov yapmaya gayret gösterdi" demişti.t24.com.tr

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık