İBB Sözcüsü Ongun: Kasadaki 6 milyon TL'yi 6 milyara çıkardık, 13 milyar da borç ödedik

İBB Sözcüsü Murat Ongun, belediyenin "Borç dahi alamadığı" iddialarına yanıt verdi: "Kasadaki 6 milyon TL'yi 6 milyara çıkardık, 13 milyar da borç ödedik. İBB sizi kıskandırmaya devam edecek."

İBB Sözcüsü Ongun: Kasadaki 6 milyon TL'yi 6 milyara çıkardık, 13 milyar da borç ödedik
  • 18 Nisan 2021, Pazar 14:56

Hükümete yakın medya kuruluşlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) mali yapısına yönelik iddialarına yanıt geldi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, iddialara ilişkin bir 'haber'in görselini sosyal medya hesabından paylaştı ve şunları söyledi: "Haziran 2019’da göreve geldiğimizde kasasında sadece 6 milyon lirası olan İBB’nin kasasında bugün 6 MİLYAR lirası vardır. Ayrıca önceki dönemden yansıyan 13 MİLYAR lira borç da ödenmiştir. İBB güçlü finansal ve mali yapısıyla sizi kıskandırmaya devam edecektir."DUVAR-

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık