Haydar Baş'ın damadı da vefat etti

Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş’ın damadı Prof. Dr. Mustafa Er yaşamını yitirdi

Haydar Baş'ın damadı da vefat etti
  • 18 Nisan 2020, Cumartesi 13:32

Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş’ın damadı Prof. Dr. Mustafa Er yaşamını yitirdi.

Geçen hafta koronavirüse yakalanan ve hayatını kaybeden Haydar Baş’ın damadı Mustafa Er mide kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Er’in yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Mustafa Erd Haydar Baş’ın ölümünden sonra şu mesajı paylaşmıştı: "Çok değerli büyüğüm, canından aziz bildiğim, muhterem Prof. Dr. Haydar Baş hocamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O ömrünü adadığı mevlasına ve sevdiklerine kavuştu. Bizi öksüz bıraktı, hasreti yüreğimizi dağladı. Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Yaktığın hak meşalesini ve ehlibeyt sevgisini sana kavuşuncaya kadar yolumuzu aydınlatacak. Güle güle git babam. Hasretle seni bekleyeceğim.”Odatv.com

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık