Hastanenin özel güvenliği yurttaşı hastanelik etti

Hastanenin özel güvenliği yurttaşı hastanelik etti Diyarbakır'da tedavi için devlet hastanesine giden Mehmet Nesih Ekinci isimli yurttaş hastanenin özel güvenlikçileri tarafından kameralar önünde darp edildi. Tedavi için gittiği yerde hastanelik olan Ekinci, acil servise kaldırıldı.

Hastanenin özel güvenliği yurttaşı hastanelik etti
  • 03 Mayıs 2015, Pazar 21:19

Ekinci, darp olayı şu şekilde anlattı: "20 Nisan günü saat 10.30 sıralarında sol kolumdaki uyuşma nedeniyle Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne muayene için gittim. Buradaki muayene sonrası Fizik Tedavi Bölümü bana 25 Mayıs için randevu verdi. Bende bunun üzerine bu sürenin uzun olması nedeniyle talebimi iletmek amacıyla Başhekimlik Binası'na gittim. Buradaki görevli bana sergi olduğunu, biraz beklemem gerektiğini söyledi. Ben de bir müddet bekledikten sonra sergi bitti ve başhekim odasına doğru geçince ben de arkasından konuşmak için geldim. Burada bir görevli bana şikâyet için hastane içerisinde yer olduğunu söyledi. Ben de başhekimle görüşmek ve hastaneyi şikâyet etmek istiyorum dediğim sırada orada bulunan bir şahıs yanıma gelip 'hayırdır senin derdin ne' diye bağırınca bende 'sana ne' dedim. Herkese mi anlatacağım deyince, benim yüzüme doğru vurdu. Daha sonra başka bir şahıs benim kolumdan tuttu ve şu an sayısını hatırlamıyorum ama birkaç güvenlik görevlisi beni darp ettiler. Daha sonra beni önlerine alarak acil kapısına getirdiler. Burası kalabalık olunca beni tekrar içeri aldılar."

Darp olayı güvenlik kameralarının önünde gerçekleşti

Darp olayın yaşanmasının ardından aynı hastane tarafından Ekinci'ye darp edildiğine dair rapor verildi. Raporu alan Ekinci, daha sonra polislerce hastaneden alınarak Yenişehir Polis Karakolu'na götürüldü. Karakolda ifadesi alınan Ekinci, güvenlikçiler hakkında şikâyetçi olduğunu ve güvenlik kameraları karşısında yaşanan darp olayının an be an kayıt altına alındığını da belirterek, ilgiler hakkında gerekli işlemlerin başlatılmasını talep etti.

Ekinci, halen vücudunda duran darp izlerini göstererek, olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

Hastane yetkilisi: Bu tür olaylar her hastanede yaşanıyor

Darp olayının yaşandığı hastanenin yetkilileri darp olayını kabul ederken, Ekinci'nin hakaret etmesiyle darp olayının başladığını ileri sürerek, olayda güvenlikçilerin de darba maruz kaldığını bu tür olayların Türkiye'nin birçok hastanesinde yaşandığı biçiminde savunma yapmaya çalıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık